Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu aday adaylık başvurusunu yaptı

1219

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti Kütahya milletvekilliği için aday adaylık başvurusunda bulundu.
Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Saraoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanlığına gelerek milletvekili aday adaylık başvurusunu yaptı.
Saraoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, siyaset üstün gelme veya galip olma savaşı olmadığını, hizmet ve proje yarışı olduğunu belirtti.
AK Partinin, doğruluğun, dürüstlüğün ve ilkeli siyasetin adresi olduğunu dile getiren Saraoğlu, şunları kaydetti:
“Siyaset hakkı ve haklıyı üstün tutmaktır. Biz büyük ustamız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan hep bunları gördük. 2003 yılında yine böyle bir istifa sürecinde Gediz Devlet Hastanesi’nin başhekimliğinden ayrıldım. 14 yıl önce 2004 tarihinde şehrimize hizmet etme yolcuğuna başladım ve acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle, kötüsüyle sizlerle birlikte şehrimizin her karışına bir şeyler yapma çabası, gayreti içerisinde oldum. Kütahya’yı geliştirmek, mevcut yerinden daha önemli bir yere taşımak için hep birlikte çalışacağız. Bundan sonra da çok önemli hizmetler edeceğimin sözünü veriyorum. Kütahya’nın sesini güçlü bir şekilde Ankara’ya iletmeye ve oradaki gür sesle Kütahya’nın ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda şehirlerimize ve ülkemize hizmet edeceğimi beyan ediyorum.”
24 Haziranda yapılacak olan seçimlerin Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Kütahya İl Başkan vekili Mehmet Savurgan da, “AK Parti teşkilatı olarak her dönem olduğu gibi bu dönemde de seçimlere hazırız. Kütahya’da bu dönem milletvekili sayımız 5’e yükseldi. Biz AK Parti teşkilatı olarak 5 milletvekilinin 5’ini de almayı hedeflemekteyiz. Teşkilatlardan tek istifa eden, tek teşkilat adayımız olan Mehmed Ali Saraoğlu’na rabbim yolunu açık etsin diyorum. Hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir