“Köy takımı” BAL’a yükseldi

1216

Kütahya’da, 1988 yılında ‘köy takımı’ olarak kurulan ve Süper Amatör kümede mücadele eden Kütahya Çamlıcaspor kulübü takımı, oynadığı son maçta rakibini 5-1 mağlup ederek ligin bitimine 1 hafta kala Bölgesel Amatör Lige yükseldi.
30 Ağustos stadında oynanan karşılaşmada rakibi Hacıkebirspor’u 5-1 mağlup eden Kütahya Çamlıcasporlu kulübü, ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Karşılaşma sonunda sahada şampiyonluğunu kutlayan futbolcular ve teknik ekibe taraftar da tribünden destek verdi.
Çamlıcasporlular, şampiyonluklarını soyunma odasında da kutlamaya devam etti.
Kulüp Başkanı Hasan Okçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüp olarak 30’uncu yıllarında şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Kulübün 1988 yılında bir köy takımı olarak kurulduğunu hatırlatan Okçu, şunları kaydetti:
“Yaşadığımız duygunun, mutluluğun tarifi yok. Köy takımı olarak kurulan bir kulübüz. Bu takım Bölgesel Amatör Lige Kütahya’nın gençleri ile çıkıyor. Bu çok önemli, çok mutluyuz. Şampiyonlukta emeği geçen teknik ekibimize, futbolcularımıza, yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Bizleri destekleyen taraftarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Kütahya’yı Bölgesel Amatör Ligde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Yeter ki bizlere destek olsunlar.”
Sezonun kendileri için çok güzel geçtiğini ve sezon sonuna 1 hafta kala şampiyon olduklarını kaydeden teknik direktör Erhan Horasanlı da, “Burada bizi herkes bir köy takımı olarak görüyordu. Bizi buralarda hesap etmiyorlardı. Ama Allah çalışana veriyor. Bu sezon yaşadığımız başarıyı inşallah Bölgesel Amatör Ligde de sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
Horasanlı, sezon boyunca çıktıkları 23 maçın sadece 1’ini yenilgiyle, 19’unu galibiyetle, 3’ünü de beraberlik tamamladıklarını sözlerine ekledi.
Takım kaptanı Altan Dizman ve futbolculardan Murat Şaylığ da yaşadıkları mutluluğu dile getirdi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir