Danışmanlar Derneğinden lise öğrencilerine kitap kampanyası

1190

Danışmanlar Derneği üyeleri, Giresun’da bulunan Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kütüphane kurulması için kitap kampanyası başlattı.

Derneğin Kütahya il temsilcisi Hakan Özkul, gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresun’daki lisenin kitaba ve kütüphaneye ihtiyacının olduğunu öğrendiklerini ve bunun üzerine harekete geçtiklerini belirtti.

Bir süre önce sosyal medya üzerinden yurt genelinde, kitap ve kırtasiye malzemesi kampanyası başlattıklarını dile getiren Özkul, şunları kaydetti: “Giresun’daki lisenin öğrencileri derneğimize ulaşarak kitaba ve kırtasiye malzemelerine ihtiyaçlarının olduğunu bildirdiler. Biz de bu ihtiyacı karşılamak için bir kampanya başlatalım istedik. Kütahya’da çeşitli sivil toplum kuruluşlarından, arkadaşlarımdan ve hayırseverlerden destek gördük. Bunun yanı sıra sosyal medya aracılığı ile bize ulaşarak kampanyamıza destek verenler de oldu. Bu kapsamda şu ana kadar yaklaşık 400 kitap ve bir miktar kırtasiye malzemesi topladık. Bundan sonra gelecek olan kitap ve kırtasiye malzemesini kargo aracılığıyla oradaki çocuklara ulaştıracağız.”

Özkul, kampanyanın devam edeceğini, Giresun’a kitap göndermek isteyen herkesin kendisine sosyal paylaşım hesabı üzerinden, ”bir kitap bir hayat” etkinliğinden ya da telefonla ulaşarak kampanyaya destek verilebileceğini de sözlerine ekledi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir